Списание за дизайн
Списание за дизайн
Услугата За Препоръчване На Музика

Musiac

Услугата За Препоръчване На Музика Musiac е инструмент за музикални препоръки, използва проактивно участие, за да намери точни опции за своите потребители. Той има за цел да предложи алтернативни интерфейси, които да предизвикат автокрацията на алгоритъма. Филтрирането на информация се превърна в неизбежен подход за търсене. Това обаче създава ехо-камерни ефекти и ограничава потребителите в тяхната зона на комфорт, като стриктно следват техните предпочитания. Потребителите стават пасивни и спират да поставят под въпрос опциите, които машината предоставя. Прекарването на време за преглед на опциите може да увеличи огромни био-разходи, но именно усилието създава смислено изживяване.

Ликьор

GuJingGong

Ликьор Културните истории, предадени от хората, са представени на опаковката, а моделите на пиене на дракон са щателно начертани. Драконът е уважаван в Китай и символизира благосклонността. На илюстрацията Драконът излиза да пие. Тъй като тя е привлечена от виното, тя се върти около бутилката с вино, добавяйки традиционни елементи като Xiangyun, дворец, планина и река, което потвърждава легендата за виното от Gujing tribute. След отваряне на кутията ще има слой картонена хартия с илюстрации, за да може кутията да има цялостния ефект на дисплея след отваряне.

Система За Пътно Фиксиране

Airport Bremen

Система За Пътно Фиксиране Модерен дизайн с висок контраст и ясна информация Hirarchie отличава новата система. Системата за ориентация работи бързо и ще даде положителен принос за качеството на обслужването, което предлага летището. Най-важното средство до използването на нов шрифт, отличителен елемент със стрелка, въвеждането на различни цветове с висок контраст. Това беше особено във функционални и психологически аспекти, като добра видимост, четливост и запис на информация без бариери. Използват се нови алуминиеви калъфи със съвременна, оптимизирана LED осветеност. Добавени са кули за знаци.

Концепцията За Опаковане

Faberlic Supplements

Концепцията За Опаковане В съвременния свят хората са постоянно изложени на агресивното въздействие на външни отрицателни фактори. Лошата екология, натовареният ритъм на живот в мегаполисите или стресовете водят до увеличени натоварвания върху тялото. За нормализиране и подобряване на функционалното състояние на организма се използват добавки. Основната метафора на този проект се превърна в диаграмата за подобряване на благосъстоянието на човек с използването на добавки. Също така основният графичен елемент повтаря формата на буквата F - първата буква в името на марката.

Изкуството

Metamorphosis

Изкуството Сайтът е в индустриалния район Keihin в покрайнините на Токио. Димът постоянно удря от комини на тежки промишлени заводи може да изобрази отрицателно изображение като замърсяване и материализъм. Фотографиите обаче са фокусирани върху различните аспекти на фабриките, изобразяващи функционалната му красота. През деня тръбите и конструкциите създават геометрични шарки с линии и текстури, а мащабът на изветрени съоръжения създава въздух на достойнство. През нощта съоръженията се променят в мистериозна космическа крепост, тази на научнофантастичните филми през 80-те.

Изложбеният Плакат

Optics and Chromatics

Изложбеният Плакат Заглавието Optics and Chromatic се отнася до дебата между Гьоте и Нютон относно естеството на цветовете. Този дебат е представен от сблъсъка на двете композиции във формата на букви: едната е изчислена, геометрична, с остри контури, а другата разчита на импресионистичната игра на цветни сенки. През 2014 г. този дизайн служи като корица за Pantone Plus Series Cover Covers.