Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Уникален и игрив промоционален календар, разработен и произведен за сайта на портала, goo използва хартиени текстури и придава мисъл за функционалност. Това издание за 2013 г. е организатор на календар и график, превърнат в едно с място за писане в годишни планове и ежедневни графици. Плътно подбрана хартия за календара и евтина хартия, която е точно подходяща за изписване на бележки за организатора на графика, бяха внимателно подбрани и създаденият контраст се вписва като част от дизайна на календара. Добавената функция на органайзера за попълване на график го прави перфектен като удобен за употреба календар на бюрото.

Име на проекта : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Календар

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.