Списание за дизайн
Списание за дизайн
Параклис

Coast Whale

Параклис Бионната форма на кита стана езикът на този параклис. Кит, заседнал на брега на Исландия. Човек може да влезе в тялото си чрез нисък рибен хвост и да изпита перспективата на кит, гледащ към океана, където хората са по-лесни за размисъл върху пренебрегването на влошаването на околната среда. Носещата конструкция пада върху плажа, за да гарантира минимални щети върху естествената среда. Естествените и екологични материали правят този проект туристическа дестинация, която призовава за опазване на околната среда.

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град

Light Portal

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град Light Portal е основен план на Yibin Highspeed Rail City. Реформата на начина на живот препоръчва на всички възрасти през цялата година. До железопътната гара на Yibin High Speed, която функционира от юни 2019 г., Yibin Greenland Center се състои от 160 м височина със смесена употреба Twin Towers, интегрираща архитектурата и природата с 1 км дълъг пейзажен булевард. Yibin има история повече от 4000 години, натрупвайки мъдрост и култура, точно както утайката в реката бележи развитието на Yibin. Кулите-близнаци служат като лек портал за ориентиране на посетителите, както и ориентир за сглобяване на жителите.

Денталната Клиника

Clinique ii

Денталната Клиника Clinique ii е частна ортодонтска клиника за лидер на мнение и светило, която прилага и изследва най-модерните техники и материали в своята дисциплина. Архитектите са предвидили концепция за имплантиране, основана на типично ортодонтско използване на медицински изделия с висока точност като принцип на проектиране в цялото пространство. Вътрешните повърхности на стената и мебелите се сливат безпроблемно в бяла черупка с пръскане на жълт кориан, където са имплантирани авангардни медицински технологии.

Средновековният Преосмислящ Културен Център

Medieval Rethink

Средновековният Преосмислящ Културен Център Средновековният ретинк беше отговор на частна комисия за изграждане на културен център за малко неразкрито село в провинция Гуангдонг, което датира от 900 години от династията на Сонг. Четириетажна, 7000 кв. М. Развитие е съсредоточена около древна скална формация, известна като камък Ding Qi, символ на произхода на селото. Концепцията на проекта се основава на представянето на историята и културата на древното село, като същевременно се свързва старото и новото. Културният център стои като реинтерпретация на древно село и трансформация в съвременна архитектура.

Търговският Център

Feiliyundi

Търговският Център Добрата дизайнерска работа ще събуди емоцията у хората. Дизайнерът изскача от паметта в традиционния стил и влага ново изживяване във великолепната и футуристична космическа структура. Зала за потапяне на околната среда е изградена чрез внимателното поставяне на художествени инсталации, ясното движение на пространството и декоративната повърхност, павирана от материали и цветове. Да бъдеш в него е не само завръщане към природата, но и полезно пътуване.

Търговският Център

HuiSheng Lanhai

Търговският Център С океанската тема на дизайна на сцената, обгърнете космическата душа, като квадратът на пикселите като елемент на визуалната комуникация, оставете децата в играта да изследват откритието на ученето и растежа да се превърнат в основата на случая, свободното позициониране на пространството представя фантастичен ефект от образованието в забавление. От формата, мащаба, цветното съоръжение, структурата до психологическото сетивно преживяване, концепцията за пространството продължава и се обогатява, когато всички елементи са интегрирани и се сблъскват.