Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Yucoo

Ресторант С постепенната зрялост на естетиката и естетическите промени на човека, модерният стил, който подчертава себе си и индивидуалност, се превърна във важните елементи на дизайна. Този случай е ресторант, дизайнерът иска да създаде младежки космически опит за потребителите. Светлосините, сивите и зелените растения създават естествен комфорт и небрежност за пространството. Полилеят, изработен от ръчно тъкани ратан и метал, обяснява сблъсъка между човека и природата, показвайки жизнеността на целия ресторант.

Магазин

Formal Wear

Магазин Магазините за мъжки дрехи често предлагат неутрален интериор, който влияе негативно на настроението на посетителите и следователно намалява процента на продажбите. За да привлечете хората не само да посещават магазин, но и да купуват продукти, които са представени там, пространството трябва да вдъхновява и разпространява доброто веселие. Ето защо дизайнът на този магазин използва специални функции, вдъхновени от изработката на шиене и различни детайли, които ще привлекат вниманието и ще разпространят доброто настроение. Оформлението на открито пространство, което се раздели на две зони, е проектирано и за свободата на клиентите по време на пазаруването.

Жилищният

Shkrub

Жилищният Къщата в Шкруб се появи от любов и от любов - влюбена двойка с три деца. ДНК на къщата включва структуриращите естетически принципи, които намират вдъхновение в украинската история и култура, вдъхновени от японската мъдрост. Елементът на земята като материал се усеща в структурни аспекти на дома, като оригиналния покрив със соломен покрив и в красивите и плътни текстурирани глинени стени. Идеята за отдаване на почит, като основател, може да се усети в целия дом, като деликатна водеща нишка.

Басейните

Termalija Family Wellness

Басейните Семеен уелнес на Термалия е най-новият в поредицата проекти, които Enota изгражда в Terme Olimia през последните петнадесет години и завършва цялостната трансформация на СПА комплекса. Погледнато отдалече, формата, цветът и мащабът на нова струпвана структура от тетраедрични обеми е продължение на струпването на околните селски сгради, визуално простиращо се в сърцето на комплекса. Новият покрив действа като голяма лятна сянка и не узурпира никое от ценното външно пространство.

Интериорният Дизайн

Eataly

Интериорният Дизайн Eataly Toronto е съобразен с нюансите на нарастващия ни град и е предназначен да подобри и разшири социалния обмен чрез универсалния катализатор на страхотна италианска храна. Подходящо е само, че традиционните и трайни „пасиаги” са вдъхновението за дизайна на Иатали Торонто. Този вечен ритуал вижда италианците всяка вечер да излизат на главната улица и пиаца, да се разхождат и да се социализират и от време на време да спират по барове и магазини по пътя. Тази поредица от преживявания налага нов, интимен мащаб на улицата в Bloor and Bay.

Параклис

Coast Whale

Параклис Бионната форма на кита стана езикът на този параклис. Кит, заседнал на брега на Исландия. Човек може да влезе в тялото си чрез нисък рибен хвост и да изпита перспективата на кит, гледащ към океана, където хората са по-лесни за размисъл върху пренебрегването на влошаването на околната среда. Носещата конструкция пада върху плажа, за да гарантира минимални щети върху естествената среда. Естествените и екологични материали правят този проект туристическа дестинация, която призовава за опазване на околната среда.