Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотелският Интериорен Дизайн

New Beacon

Хотелският Интериорен Дизайн Пространството е контейнер. Дизайнерът влива емоционални и космически елементи в него. Комбинирайки характеристиките на космическия Номенон, Дизайнерът завършва приспадането от емоция в последователност чрез подреждането на космическия маршрут и след това формира цялостна история. Човешката емоция е естествено утаена и сублимирана чрез опит. Той използва съвременни техники, за да метафорира културата на древния град и показва естетическата мъдрост от хиляди години. Дизайнът като зрител бавно разказва как един град подхранва съвременния човешки живот с неговия контекст.

Име на проекта : New Beacon, Име на дизайнерите : Lichen Ding, Име на клиента : New Beacon Hotel.

New Beacon Хотелският Интериорен Дизайн

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.