Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин

Formal Wear

Магазин Магазините за мъжки дрехи често предлагат неутрален интериор, който влияе негативно на настроението на посетителите и следователно намалява процента на продажбите. За да привлечете хората не само да посещават магазин, но и да купуват продукти, които са представени там, пространството трябва да вдъхновява и разпространява доброто веселие. Ето защо дизайнът на този магазин използва специални функции, вдъхновени от изработката на шиене и различни детайли, които ще привлекат вниманието и ще разпространят доброто настроение. Оформлението на открито пространство, което се раздели на две зони, е проектирано и за свободата на клиентите по време на пазаруването.

Име на проекта : Formal Wear, Име на дизайнерите : Bezmirno Architects, Име на клиента : Bezmirno Architects.

Formal Wear Магазин

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.