Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбената Зала

City Heart

Изложбената Зала От архитектурата на града да индексира, за да разбере и претегли баланса на дизайна, изразът на града се съкрати в три ъглови пространства, чрез градското строителство и развитие за насърчаване на предприятията, града и перспективата на хората за промяната на града и градските характеристики и градското климатично сгъване в замяна, за да изрази разбирането на дизайнера за даден град, да види миналото на града повече, за да види бъдещето му.

Име на проекта : City Heart, Име на дизайнерите : Ling Zhou, Име на клиента : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Изложбената Зала

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.