Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Ad Jinli

Търговският Център Този проект е реновирал старите сгради в градския парцел и дава новата функционална мисия на сградите да отговарят на новите функционални изисквания. Дизайнерите се опитват да накарат хората да приемат модерния стил в четиристепенния град от трансформацията на фасадата на сградата до дизайна на интериорната декорация, за да се гарантира целостта на изпълнението на проекта.

Име на проекта : Ad Jinli, Име на дизайнерите : Weimo Feng, Име на клиента : MOD.

Ad Jinli Търговският Център

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.