Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговски Център

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Търговски Център Дизайнът съчетава североизточните хора с нежността и изяществото на Юга, за да позволи животът да бъде пълен с включване. Интелигентният дизайн и компактното оформление разширяват интериорната архитектура. Дизайнерът използва прости и международни дизайнерски умения с чисти елементи и обикновени материали, които правят пространството естествено, лежерно и уникално. Дизайнът е център за продажби с 600 квадратни метра, целта му е да проектира модерен ориенталски център за продажба на призвания, който прави сърцето на жителя тихо и изхвърля шума отвън. Бъдете бавни и се наслаждавайте на красотата.

Име на проекта : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, Име на дизайнерите : HCD IMPRESS, Име на клиента : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Търговски Център

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.