Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройство За Сигурност

G2 Face Recognition

Устройство За Сигурност високото качество на материалите и простотата на дизайна правят това устройство за разпознаване на лице за сигурност фантастично, стилно и здраво. Усъвършенстваната технология вътре, за да стане една от най-бързите в света и много прецизна, никой не може да изневери алгоритъма си. Водоустойчив продукт с атмосфера, доведена от светлина от задната страна, за да създаде атмосферно настроение дори в най-студения офис. Компактният размер го прави подходящ почти навсякъде, а формата му позволява да бъде разположен хоризонтално или вертикално.

Име на проекта : G2 Face Recognition, Име на дизайнерите : Nicola Zanetti, Име на клиента : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Устройство За Сигурност

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.