Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандирането

1869 Principe Real

Брандирането 1869 Principe Real е нощувка със закуска, разположена на най-модерното място в Лисабон - Principe Real. Мадона току-що си купи къща в този квартал. Този B & B се намира в стар дворец от 1869 г., запазвайки стария чар, съчетан със съвременен интериор, придавайки му луксозен външен вид и усещане. Тази марка беше необходима, за да включи тези ценности в своето лого и приложения на марката, за да отрази философията на това уникално настаняване. Резултатът е лого, което съчетава класически шрифт, напомнящ старите номера на вратите, с модерна типография и детайл на стилизирана икона на леглото в L на Real.

Име на проекта : 1869 Principe Real, Име на дизайнерите : João Loureiro, Име на клиента : João Loureiro.

1869 Principe Real Брандирането

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.