Списание за дизайн
Списание за дизайн
Количката За Шампанско

BOQ

Количката За Шампанско BOQ е количка за ледена баня за сервиране на шампанско на приемни. Изработена е от дърво, метал, смола и стъкло. Кръговата симетрия организира предметите и материалите като неразделна част от дизайна. Стандартните флейти се съхраняват в корол, с главата надолу, под поднос от бяла смола, защитени от прах и удари. Композицията, почти флорална, кани гостите да оформят кръг, за да опитат ценната напитка. Но на първо място, това е ефективен сценичен аксесоар за сервитьора.

Име на проекта : BOQ, Име на дизайнерите : Patrick Sarran, Име на клиента : QUISO SARL.

BOQ Количката За Шампанско

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.