Списание за дизайн
Списание за дизайн
Съблекалнята

Sopron Basket

Съблекалнята Sopron Basket е професионален женски баскетболен отбор със седалище в Сопрон, Унгария. Тъй като те са един от най-успешните унгарски отбори с 12 купи за национален шампионат и постигнаха второ място в Евролигата, ръководството на клуба реши да инвестира в нов комплекс за съблекални, за да има доста престижно съоръжение до името на клуба, което да отговаря на нуждите на играча по-добре, мотивирайте ги и насърчавайте тяхното единство.

Име на проекта : Sopron Basket, Име на дизайнерите : IO line and round, Име на клиента : IO line and round.

Sopron Basket Съблекалнята

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.