Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кристалната Светлинна Скулптура

Grain and Fire Portal

Кристалната Светлинна Скулптура Съставена от дърво и кварцов кристал, тази органична светлинна скулптура използва устойчиво извличане на дървесина от резервен запас от състарена дървесина от тиково дърво. Източена от десетилетия от слънцето, вятъра и дъжда, дървесината след това се оформя ръчно, шлифова, изгаря и завършва в съд за държане на LED осветление и използване на кварцови кристали като естествен дифузьор. 100% естествени непроменени кварцови кристали се използват във всяка скулптура и са на приблизително 280 милиона години. Използват се различни техники за довършителни работи с дърво, включително методът Shou Sugi Ban за използване на огън за запазване и контрастен цвят.

Име на проекта : Grain and Fire Portal, Име на дизайнерите : Sunny Jackson, Име на клиента : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Кристалната Светлинна Скулптура

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.