Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът

Sberbank

Офис Дизайнът Сложността на този проект беше да се създаде пъргаво работно място с огромни размери в рамките на много ограничени времеви рамки и да се запазят физическите и емоционалните нужди на потребителите в офиса винаги в основата на дизайна. С новия дизайн на офиса Sberbank е поставила първите стъпки към модернизиране на концепцията на работното им място. Новият дизайн на офиса позволява на персонала да изпълнява задачите си в най-подходящата работна среда и установява съвсем нова архитектурна идентичност за водещата финансова институция в Русия и Източна Европа.

Име на проекта : Sberbank, Име на дизайнерите : Evolution Design, Име на клиента : Evolution Design.

Sberbank Офис Дизайнът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.