Списание за дизайн
Списание за дизайн
Снимки За Корицата На Списанията

TimeFlies

Снимки За Корицата На Списанията Основната идея беше да се откроят от масата на традиционните клиентски списания. На първо място, с помощта на необичайното покритие. Предната корица на списанието TimeFlies за авиокомпания Nordica разполага със съвременен естонски дизайн, а заглавието на списанието на корицата на всеки брой е написано на ръка от автора на представеното произведение. Модерният и минималистичен дизайн на кориците на списанието предава без допълнителни думи креативност на новата авиокомпания, привлекателност на естонската природа и успех на младите естонски дизайнери.

Име на проекта : TimeFlies, Име на дизайнерите : Sergei Didyk, Име на клиента : Nordica.

TimeFlies Снимки За Корицата На Списанията

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.