Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката

Ionia

Опаковката Тъй като древните гърци са рисували и проектирали всяка амфора (контейнер) със зехтин поотделно, те са решили да го направят днес! Те възродиха и приложиха това древно изкуство и традиция, в съвременна модерна продукция, където всяка от 2000 произведени бутилки има различни модели. Всяка бутилка е индивидуално проектирана. Това е единствен по рода си линеен дизайн, вдъхновен от древногръцки модели с модерно докосване, който празнува реколта от наследство от зехтин. Това не е омагьосан кръг; това е права развиваща се творческа линия. Всяка производствена линия създава 2000 различни дизайна.

Име на проекта : Ionia, Име на дизайнерите : Antonia Skaraki, Име на клиента : NUTRIA.

Ionia Опаковката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.