Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клубната Маса

Strech.me

Клубната Маса Strech.me клуб и масичка за кафе е отговор на заявката за многофункционална мебел в модерния дом. Потребителят се насърчава да създава различни комбинации, които определят текущата му форма и функция. В прибрано състояние спестява място, докато разширението на плъзгащата се маса е възможно отляво и отдясно без метална част или допълнителни механизми - от 80 до 150 cm. Два разтегателни елемента могат да бъдат напълно отстранени от основната конструкция и да бъдат пренаредени така, че независимо да служат като многостранни пространствени елементи: пейка, допълнителна маса, ваза / стойка за вестници или нощно шкафче.

Име на проекта : Strech.me, Име на дизайнерите : Ivana Cvetkovic Lakos, Име на клиента : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Клубната Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.