Списание за дизайн
Списание за дизайн
Игрална Дъска

smart board

Игрална Дъска Тази игрална дъска представлява дидактически ресурси, които помагат на децата да придобият знания, умения, термини и опит в предучилищна възраст. Използването на тази дъска насърчава и подобрява развитието на фини двигателни умения, практически умения и логическо и математическо мислене. Също така тези табла насърчават когнитивното развитие и стимулират развитието на речта. По забавен и лесен начин, докато играят с дъски, децата ще развият своите способности и ще практикуват определени умения. Интелигентните табла съдържат контрол на грешките и насърчават развитието на въображението и креативността.

Име на проекта : smart board, Име на дизайнерите : Ljiljana Reljic, Име на клиента : smart board.

smart board Игрална Дъска

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.