Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнерската Маса

Curly

Дизайнерската Маса Тази многофункционална маса е проектирана от дизайнерите на принципа на Бийн Буро Кени Кинугаса-Цуи и Лорен Форе. Той функционира като централен елемент в интериорна обстановка. Цялостната форма е пълна с игриви извиващи се криви, които драстично контрастират с традиционните формални симетрични маси, като по този начин се открояват като скулптурно парче, което примамва и взаимодейства с потребителите. Кривите изглеждат случайни на пръв поглед, но всяка крива е внимателно проектирана, за да насърчи различни позиции за сядане и социални взаимодействия.

Име на проекта : Curly , Име на дизайнерите : Bean Buro, Име на клиента : Bean Buro.

Curly  Дизайнерската Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.