Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветлението

Roof

Осветлението Покривът е LED осветително тяло за интериори, което има за цел да повиши интимността на комуникацията по време на разговори. Вдлъбнатата форма на покрива създава подслон от светлина за вечери, обединяващ обект за срещи, забавна осветителна система за вътрешно живеене. Покривът е изолатор. Тя определя уникално пространство с обединяваща форма и хомогенна светлина за хората отдолу. Чувствате се изолирани от обкръжението и се фокусирате върху масата и комуникацията. Дървената текстура на това осветително тяло също придава топъл и естествен ефект и представлява екологичната страна на LED технологията.

Име на проекта : Roof, Име на дизайнерите : Hafize Beysimoglu, Име на клиента : Derinled.

Roof Осветлението

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.