Списание за дизайн
Списание за дизайн
Bluetooth Ръчен Часовник

Knotch

Bluetooth Ръчен Часовник Хората проверяват телефоните си повече от 150 пъти на ден. Умните часовници, проектирани в наши дни, са просто още едно мобилно устройство в самия часовник. „Knotch“ на Akira Samson Design е интелигентен часовник, който позволява на потребителя да получава известия / пропуснати известия от Bluetooth връзката с телефона и да дава обратна обратна връзка, така че хората да проверяват телефона си по-рядко. „Knotch“ има добра видимост и удобен за потребителя интерфейс. „Knotch“ е рентабилен часовник, затова младежите, които искат да следват модните тенденции и усъвършенстваните технологии, лесно могат да си го позволят.

Име на проекта : Knotch, Име на дизайнерите : Akira Deng, Samson So, Име на клиента : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Ръчен Часовник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.