Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветената Ваза

Ampoule

Осветената Ваза Капка светлина, архетипна и чиста форма, която в динамичния си тласък разказва за уникалното стихотворение на подарък за цветя. Това е вдъхновяващата мисъл за гигантска ваза за едно цвете, дизайнерски предмет, характеризиращ всяко пространство със своята простота, разказващ магията на своята история.

Име на проекта : Ampoule, Име на дизайнерите : Federico Traverso, Име на клиента : Myyour.

Ampoule Осветената Ваза

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.