Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутилката Водка

Snowflake Vodka

Бутилката Водка Вдъхнових се от простотата и в същото време сложност на снежинка. През повечето време просто минаваме през живота, без дори да забелязваме цялата красота и сложност на нещата около нас. Природата е пълна с прости неща, но когато започнете да обръщате внимание, осъзнавате, че тези прости неща са много по-сложни, отколкото сте мислили. Това беше началото на моя дизайн, за да се опитам да интерпретирам и да създам нова форма на бутилка в напълно адекватна на природата. Точно като в природата, когато увеличаваме сложните форми, които биха могли да се видят произволно на окото, ние откриваме геометричен модел.

Име на проекта : Snowflake Vodka, Име на дизайнерите : Adrian Munoz, Име на клиента : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Бутилката Водка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.