Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Логото

Buckets of Love

Дизайнът На Логото Дизайн за социално предприятие в Пном Пен (кафене Алма), което помага на нуждаещите се чрез кампанията Buckets of Love. Като дарите малка сума, на нуждаещите селяни, които се нуждаят от нея, се дарява кофа, съдържаща храна, масло, необходимости. Споделете дара на любовта. Тук идеята беше проста, включваща кофите, пълни с графични сърца, които изобразяват любовта. Като изобразява как се излива, това означава, че душът на нуждаещия се е с добре необходимата любов. Кофата носи усмихнато лице, което осветява не само приемника, но и подателя. Малък жест на любовта върви дълъг път.

Име на проекта : Buckets of Love, Име на дизайнерите : Lawrens Tan, Име на клиента : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Дизайнът На Логото

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.