Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

10 Year Logo

Фирмената Идентичност Кратката информация беше да се създаде лого, което не само отразява какво представлява 3M ™ поляризиращата светлина, но и я предлага на пазара като първокласна марка в настолни лампи. Използвайки идеята за припокриване на светлинни лъчи, която е успокояваща за очите, отразяваща преживяването против отблясъци. Припокриванията са проектирани по такъв начин, че изобразяват празник на фойерверки. Числото десет стои срещу графиката, показвайки остротата на цифрите, където няма отражение поради отблясъците. Цветовете злато и сребро се използват, за да се отличават с първокласното усещане на лампата, качеството, както и технологията на самата марка.

Име на проекта : 10 Year Logo, Име на дизайнерите : Lawrens Tan, Име на клиента : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Фирмената Идентичност

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.