Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложението За Дизайн На Играчки 3D Печат

ShiftClips

Приложението За Дизайн На Играчки 3D Печат Приложението Toy Maker ShiftClips CAD / CAM е платформа за обслужване на продукти, позволяваща на изобретатели от 10 и повече години да създават и 3D отпечатват свои собствени строителни играчки. Простият GUI на приложението позволява на потребителите да разработват и редактират формуляри на смарт таблет и да избират редица хардуерни крепежни елементи или клипове, за да се интегрират с техните форми, за да генерират свои собствени артикулирани и преконфигурируеми играчки. Удобството на потребителя на ShiftClips го прави идеален образователен инструмент за творчески дизайн на форми и процеси за производство на продукти.

Име на проекта : ShiftClips, Име на дизайнерите : Wong Hok Pan, Sam, Име на клиента : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Приложението За Дизайн На Играчки 3D Печат

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.