Списание за дизайн
Списание за дизайн
Висяща Лампа

Stratas.07

Висяща Лампа С висока стандартна обработка и съвършенство във всеки детайл се стремим да създадем прост, изчистен и безвременен дизайн. Особено Stratas.07, с идеално симетричната си форма абсолютно следва правилата на тази спецификация. Вграденият светодиоден модул Xicato XSM Artist Series има индекс на цветопредаване> / = 95, светимост 880lm, мощност 17W, цветна температура 3000 K - топло бяло (2700 K / 4000 K се предлага при поискване) , Животът на LED модулите е посочен от производителя с 50 000 часа - L70 / B50, а цветът е постоянен през целия живот (1x2 стъпка MacAdams през живота).

Име на проекта : Stratas.07, Име на дизайнерите : Christian Schneider-Moll, Име на клиента : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Висяща Лампа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.