Списание за дизайн
Списание за дизайн
Университетското Кафе

Ground Cafe

Университетското Кафе Новото кафене „Ground” служи не само за създаване на социално сближаване между преподаватели и студенти от инженерното училище, но и за насърчаване на взаимодействието между и между членове на други катедри в университета. В дизайна си ние ангажирахме необитания изливан бетонен обем на бивша семинарна стая, като наслоихме палитра от орехови дъски, перфориран алуминий и цепка от камък върху стените, пода и тавана на пространството.

Име на проекта : Ground Cafe, Име на дизайнерите : Bentel and Bentel Architects/Planners, Име на клиента : Yale University.

Ground Cafe Университетското Кафе

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.