Списание за дизайн
Списание за дизайн
Настолна Игра

Orbits

Настолна Игра Orbits е настолна игра, вдъхновена от космоса, която има за цел да развие стратегическото мислене и координацията между ръцете и очите. Подобрява логическата, кинестетичната и пространствената интелигентност. Играта предлага безкрайно разнообразие от комбинации. Орбитите са подходящи за 2-4 играчи и хора на 8 и повече години. Целта на играта е да стабилизира всички криви на орбитата, без да ги контактува с другите. Правилният ход е преминаването на кривата над или под предишната стабилизирана крива. В случай на контакт на крива с други, завойът преминава към следващия играч. Планирайте стратегията си и не се свързвайте с кривите!

Име на проекта : Orbits, Име на дизайнерите : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Име на клиента : Orbits.

Orbits Настолна Игра

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.