Списание за дизайн
Списание за дизайн
Коктейл Бар

Gamsei

Коктейл Бар Когато Gamsei отвори врати през 2013 г., хиперлокализмът беше въведен в поле на практика, което дотогава се ограничаваше основно до хранителната сцена. В Gamsei съставките за коктейли се хранят диво или се отглеждат от местни артезиански фермери. Интериорът на бара е ясно продължение на тази философия. Подобно на коктейлите, Buero Wagner снабдява всички материали на местно ниво и работи в тясно сътрудничество с местните производители за производство на решения по поръчка. Gamsei е изцяло интегрирана концепция, която превръща събитието с пиене на коктейл в ново преживяване.

Име на проекта : Gamsei, Име на дизайнерите : BUERO WAGNER, Име на клиента : Trink Tank.

Gamsei Коктейл Бар

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.