Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветително Тяло

Yazz

Осветително Тяло Yazz е забавно осветително тяло, направено от огъващи се полутвърди проводници, позволяващи на потребителя да се огъва във всяка форма или форма, която отговаря на настроението им. Той също се предлага с прикачен жак, което улеснява комбинирането на повече от едно устройство заедно. Yazz също е естетически привлекателен, удобен за употреба и икономичен. Концепцията произлиза от идеята за свеждане до минимум на осветлението до най-основните му основи като най-върхов израз на красотата, без да губи естетическото си въздействие осветление, тъй като индустриалният минимализъм е изкуство само по себе си.

Име на проекта : Yazz, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Осветително Тяло

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.