Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ръчно Изработеният Класически Таван

Rayon

Ръчно Изработеният Класически Таван Rayon е ръчно изработен таван, изработен от масивна дъбова дървесина в трапезария за частен клиент в Египет. Дизайнът и изпълнението на това френско произведение в класически стил отне почти една година. Ръчно изработена от египетските занаятчии, тя е 4,25 м на 6,80 м, всички покрити с ръчно изработени мотиви от масивна дъбова дървесина, докато сатенен блясък и патина са използвани за създаването на винтидж облика му. Концепцията на дизайна наподобява слънце с крепускуларни като лъчи. Лъчите бяха създадени да излъчват листата и клоните, които отличават пламтящия френски класически нюх.

Име на проекта : Rayon, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Ръчно Изработеният Класически Таван

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.