Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чадър

NI

Чадър NI реализира очакванията за мебели по начин, който обслужва не само една функция. Иновативно съчетавайки фенерче и градинска факла, пригодена за луксозния пазар, тя радва хората от ден на нощ, до шезлонги или край брега на реката. С помощта на собствения OTC сензор за пръст (димер с едно докосване) потребителите могат да контролират яркостта на 3-каналната осветителна система поотделно отделно. Приемайки 12V светодиоден драйвер с ниско напрежение, който генерира малко топлина, NI осигурява енергийно ефективно захранване за система с над 2000бр от 0,1W светодиоди.

Име на проекта : NI , Име на дизайнерите : Terry Chow, Име на клиента : FOXCAT.

NI  Чадър

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.