Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционална Обвивка

Loop

Многофункционална Обвивка Loop е многофункционална обвивка за вашия гардероб или за използване в дома ви. Цикълът е 240смх180см. Повърхността и структурата на текстилния контур е 100% създадена на ръка, използвайки ръчно плетена техника, която датира от много векове. Петлевият текстил е 93 ръчно изработени панела, нарязани заедно, за да направят цялото. Loop използва 100% премия австралийско руно от Alpaca. Алпака е с нисък алерген и гарантира както топлина, така и дишане. Текстилът Loop има перде и гъвкавост, докато 93-те панела гарантират, че той е опъващ и силен. Цикълът е направен от естествени, възобновяеми и биоразградими влакна

Име на проекта : Loop, Име на дизайнерите : Miranda Pereira, Име на клиента : Daato.

Loop Многофункционална Обвивка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.