Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Наблюдение На Пациента

Touch Free Life Care

Система За Наблюдение На Пациента Спалното легло без докосване е направено с вградени чипове, за да следи физиологичните функции. Пациентите могат да контролират температурата на матрака и позицията на леглото си с интуитивния интерфейс, без да се налага да се обаждат на медицинската сестра за тези задачи. Също така този екран се използва от медицинската сестра за поддържане на запис на лекарства и течности, които се изпращат към интерфейса на медицинската сестра. Интерфейсът на медицинската сестра показва и предупреждава за всички промени в параметри като телесна температура на пациента, кръвно налягане, режим на сън и нива на влага. По този начин могат да бъдат спестени много работни часове с помощта на tlc.

Име на проекта : Touch Free Life Care, Име на дизайнерите : nikita chandekar, Име на клиента : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Система За Наблюдение На Пациента

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.