Списание за дизайн
Списание за дизайн
Скулптурната Пейка

Metric - Ganic

Скулптурната Пейка С Метрик-Ганик Чен изследва представата за това как цивилизацията отпечатва знания и как хората са оформили земята, за да създадат култура и история - чрез тази леща скулптурната скамейка се изследва чрез изучаване на природни и математически модели. Разграничавайки неорганичните и органичните форми, оригами видът на дървения материал е представяне на човешкото знание, основано на математически изчисления, което контрастира с естественото зърно на белия дъб, представляващо гората и земята.

Име на проекта : Metric - Ganic, Име на дизайнерите : Webber (Ping-Chun) Chen, Име на клиента : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Скулптурната Пейка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.