Списание за дизайн
Списание за дизайн
Структурата На Осветлението

Tensegrity Space Frame

Структурата На Осветлението Космическата рамка на Tensegrity използва принципа на RBFuller „По-малко за повече“, за да произвежда осветително тяло, използвайки само източника на светлина и електрическия си проводник. Tensegrity се превръща в структурното средство, чрез което и двете работят взаимно в компресия и напрежение, за да създадат на пръв поглед прекъснато поле от светлина, определено само от неговата структурна логика. Неговата мащабируемост и икономичност на производството говорят за стока с безкрайна конфигурация, чиято светеща форма изящно устоява на тежестта с простота, потвърждаваща парадигмата на нашата епоха: Да се постигне повече, докато се използва по-малко.

Име на проекта : Tensegrity Space Frame, Име на дизайнерите : Michal Maciej Bartosik, Име на клиента : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Структурата На Осветлението

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.