Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Idiomi

Лампа Idiomi; е лампа в трите си измерения и масив от осветление може да създаде различни сценарии и да обогати околната среда с наистина нова светлина. Той желае да бъде израз на Светлината. Тази лампа припомня темите за чистотата на линията и формата, както и откровеността на бялото. Idiomi позволява светлината да придружава човека в ежедневните действия, усещания, чувства и моменти. Той, благодарение на иновативния потенциал на LED, може да се адаптира към ситуациите, които го заобикалят.

Име на проекта : Idiomi, Име на дизайнерите : Nicolò Caruso, Име на клиента : Nicolò Caruso.

Idiomi Лампа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.