Списание за дизайн
Списание за дизайн
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Актът за балансиране между традиция и модерност. Целта беше да се създаде уникална продуктова гама за иновативна компания, която се реконструира като производител на висококачествени сладкарски изделия. Решението е пищно опаковано и отпечатано с горещо фолио и благородно високо лъскаво покритие. Концепцията за снимка беше вдъхновена от стила на класическите пралине. По-младата и по-модерна целева група ще бъде разгледана чрез цветовете и разхлабената типография. Дизайнерският екип на gabriel е овладял балансиращия акт и клиентът е доволен от нарастващите продажби.

Име на проекта : Cavendish & Harvey, Име на дизайнерите : Bettina Gabriel, Име на клиента : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.