Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подаръчната Кутия

Jack Daniel's

Подаръчната Кутия Луксозната подаръчна кутия за уискито на Jack Daniel's Tennessee е не само обикновена кутия, включваща бутилка вътре. Тази уникална конструкция на пакета е разработена за отлична дизайнерска функция, но и за едновременно безопасно доставяне на бутилки. Благодарение на големите отворени прозорци, които можем да видим в цялата кутия. Светлината, идваща директно през кутията, подчертава оригиналния цвят на уискито и чистотата на продукта. Въпреки че двете страни на кутията са отворени, торсионната твърдост е отлична. Кутията за подарък е изцяло изработена от картон и е изцяло матирана, ламинирана с горещо щамповане и релефни елементи.

Име на проекта : Jack Daniel's, Име на дизайнерите : Kantors Creative Club, Име на клиента : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Подаръчната Кутия

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.