Списание за дизайн
Списание за дизайн
Цифровото Интерактивно Списание

DesignSoul Digital Magazine

Цифровото Интерактивно Списание Списанието Filli Boya Design Soul обяснява значението на цветовете в нашия живот за своите читатели по различен и приятен начин. Съдържанието на Design Soul съдържа широка област от мода до изкуство; от декорация до лична грижа; от спорт до технология и дори от храни и напитки до книги. Освен известни и интересни портрети, анализи, най-новите технологии и интервюта, списанието включва и интересно съдържание, видеоклипове и музика. Списанието Filli Boya Design Soul се публикува ежемесечно на iPad, iPhone и Android.

Име на проекта : DesignSoul Digital Magazine, Име на дизайнерите : NGM Turkey, Име на клиента : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Цифровото Интерактивно Списание

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.