Списание за дизайн
Списание за дизайн
Настолна Игра

Boo!!

Настолна Игра Бу !! е голяма настолна игра, която се планира да включва всяка дейност, за да развесели рожденичката, но с ужасен поглед. Той е проектиран като разглобяема малка кутия, която затваря всички призраци в света. Вътре в малката кутия има огромен килимче за игра, около което всички деца на партито могат да се събират и да играят удобно. Минималната възрастова граница на целевата група е определена на 6 години и повече, Boo !! е проектиран като поредица от тротоари на обитаван от обиталища път, в който са разположени няколко приключения и зони за дейности.

Име на проекта : Boo!!, Име на дизайнерите : Gülru Mutlu Tunca, Име на клиента : 2GDESIGN.

Boo!! Настолна Игра

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.