Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Баня

Sentimenti

Мебелите За Баня Колекцията мебели за баня Sentimenti, вдъхновена от чувства и контраст на съжителстващи емоции, предлага модерна и шикозна атмосфера в банята. Хоризонталните и вертикални контрастиращи дървени сайдинги олицетворяват контрастните чувства, както и добавят нотка на динамизъм в баните. Колекцията Sentimenti е готова да бъде част от бани с всякакви размери с шкафове за баня от четири различни размери, предлага се с чекмеджета и врати на шкафове, и огледала със скрито осветление и огледални врати на шкафове.

Име на проекта : Sentimenti, Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

Sentimenti Мебелите За Баня

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.