Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Баня

Sott'Aqua Marino

Мебелите За Баня Колекцията Sott'Aqua Marino със своите креативни детайли от подводния свят до баните, предлага лукса да проектирате собствената си баня, като използвате широката гама от възможности за избор на модулация. Сот'Аква Марино е в състояние да предложи уникален дизайнерски подход за всеки баня с гъвкавостта си, за да се използва с единични или двойни мивки шкафове. Кръглото огледало, монтирано към стената с закачалка, също е скрило осветление. Османът от кедър на гърдите на колела също функционира като кош за пране.

Име на проекта : Sott'Aqua Marino, Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Мебелите За Баня

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.