Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шапка

Gaia

Шапка Гея е величествено чудо на дизайна за овластената Богиня на съвременното общество. Богатството и провокативността бяха ключовите елементи, които синтезират заедно, за да образуват изключително присъствие. Преходът от „рогати крила“ към веригата „омега“ придава на това парче динамичен силует извън границите на дизайна на бижута.

Име на проекта : Gaia, Име на дизайнерите : Herman Francisco Delos Santos, Име на клиента : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Шапка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.