Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Канцеларски Материали

Cubix

Комплект Канцеларски Материали Канцеларски принадлежности във формата на куб, включително кутия за хартиени щипки, кутия за стикери и държач за химикалки Основната идея на Cubix е да създаде „организиран хаос“. Никой не е тайна, че редът на работното място е много важен. Въпреки това, много хора харесват т. Нар. Творческа каша. Решението на това малко противоречие беше в основата на концепцията на Кубикс. Поради еластичността на червените пръти почти всичко, което се разпръсна по цялата маса, може да бъде поставено в държача на молив под всякакъв ъгъл, от химикалки и моливи с всички размери до хартия и стикери.

Име на проекта : Cubix, Име на дизайнерите : Alexander Zhukovsky, Име на клиента : SKB KONTUR.

Cubix Комплект Канцеларски Материали

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.