Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тоалетната

Versus

Тоалетната Нашият живот е непрекъснато търсене на удоволствие и комфорт. Всеки от нас се опитва да намери най-добрия баланс между функционалност и дизайн и ако искаме продуктът да е икономичен, това го прави още по-трудно. С моя близко свързан wc се опитвах да намеря точно този баланс. Той съчетава нови подходи и технологии за повишаване на ефективността, спестяване на вода и материали и в същото време всички тези добри неща са скрити под смел, монолитен и екстравагантен дизайн.

Име на проекта : Versus, Име на дизайнерите : Vasil Velchev, Име на клиента : MAGMA graphics.

Versus Тоалетната

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.