Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичката За Кафе

Fallen Bird

Масичката За Кафе Точно като Имануел Кант, започвам от естетическа идея, която придава на работата си душата. Следя винаги своя собствен път: интуитивно, емоционално и съзнателно се включва в конкретна тема. Триъгълниците в (E) движение е история, която започва от плътна геометрична форма, равностранен триъгълник, първият, който опорните точки не поддържат бъдете нарязани. Той дестилира различни форми, които могат да служат като дизайн за табуретки, маси и т.н., но също така да бъдат обработени в абстрактни геометрични образувания, които функционират като визуално изкуство

Име на проекта : Fallen Bird, Име на дизайнерите : André Verroken, Име на клиента : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Масичката За Кафе

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.