Списание за дизайн
Списание за дизайн
Декорът На Бутилката

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декорът На Бутилката Злато блестящо „Литовска водка Gold. Черно издание ”наследи изключителния си облик от литовското народно изкуство. Ромбът и елхите, комбинирани от малки квадратчета, са много често срещани модели в литовското народно изкуство. Въпреки че позоваването на тези национални мотиви придоби по-модерни форми - мистериозните минали размисли бяха трансформирани в модерно изкуство. Преобладаващите златисти и черни цветове подчертават изключителния процес на филтриране на водка чрез въглищни и златисти филтри. Това прави „Литовска водка Голд. Черно издание ”, толкова деликатен и кристално чист.

Име на проекта : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Име на дизайнерите : Asta Kauspedaite, Име на клиента : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Декорът На Бутилката

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.